Полицајац ухапшен због полне злоупотребе малољетне особе

27.07.2023. 14:22
4
ИЗВОР: glassrpske.com

Полицијски службеник З.П. из Бањалуке те жена Е.В. из Сарајева ухапшени су због сексуалне злоупотребе малољетне особе и навођења на проституцију, потврђено је „Гласу Српске“.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука терете их да су починили кривична дјела против полног интегритета на штету  малољетног лица.

- Након завршене криминалистичке обраде  Е.В. и З.П су предати у надлежност Окружном јавном тужилаштву Бањалука. Против Е.В. поднесен је извјештај о кривичном дјелу  навођење дјетета на проституцију, док је против  З.П. поднесен извјештај о кривичном дјелу  полна злоупотреба дјетета старијег од петнаест година. Имајући у виду да је З.П. полицијски службеник, исти ће бити суспендован из Министарства унутрашњих послова Републике Српске и против њега ће бити покренут унутрашњи поступак - наводи се у саопштењу.

Додаје се да су у оквиру истраге на основу наредбе судије Основног суда у Бањалуци и сагласнсот тужиоца на више локације у Бањалуци претресене стамбене и друге просторије које користе лица лишена слободе.

- Приликом претреса пронађени су и одузети предмети који ће послужити као докази у кривичном поступку- наводи се у саопштењу.

Како се истиче, Министарство унутрашњих послова Републике Српске остаје привржено и досљедно у откривању свих криминалних радњи, па и у својим редовима.

Пише: Небојша Томашевић

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Volšeban 28.07.2023. 21:45
    Ja organe poštujem..
  • Generic placeholder image
    Krle 27.07.2023. 23:38
    Pa zar nisu svi koji rade kao policijski službenici završili policijske akademije. Ili i dalje rade oni sa završenim kursevima na brzaka. Kursevi su prevaziđeni, sada postoje i rade akademije.
  • Generic placeholder image
    Iskreno42 27.07.2023. 22:23
    Balavcima od 19 godina da li su pušku i znaku, ponašaju se kao da su stvorili državu. Većina policajaca je bahata i korumpirana, a i nemaju ni osnovnog obrazovanja i kulture.
  • Generic placeholder image
    Srecko 27.07.2023. 17:06
    Policija je katastrofa. Ovo je samo primjer u nizi. Nesto debelo ne valja!!
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    19h 49m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    20h 33m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    10h 9m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    14h 13m
    0
  • Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
    20h 17m
    3