Полицајци спасили живот малољетници

21.11.2023. 15:16
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Храбри полицијски службеници Полицијске управе Приједор Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јовић, спасили су јутрос малољетницу из ријеке Сане.

Како је за "Независне новине" рекао Стефан Ћорић хладна Сана и лоши временски услови нису спријечили његове колеге и њега да часно раде свој посао, у овом случају спасе један млади живот.

- Одман након што смо запримили пријаву да се непознатно женско лице улази у воду, без размијшљања смо кренули на лице мјеста гдје смо затекли женску особу како већ до појаса стоји у води. Трчећим корацима смо се упутили ка њој, а док смо стигли она је већ била до 'грла' у води - прича храбри полицајац.

Додаје да су без размишљања скочили у воду, те смо је извукли на обалу, у чему су нам помогли наш колега као и један суграђанин који се ту зетекао.

Како је додао, хитна помоћ је одмах изашла на терен, те је лице збринуто.

- Лоши временски услови нас нису спријечили да скочимо у хладну Сану и спасимо један живот - казао је Ћорић.

Наиме, Полицијска управа јутрос око 10.25 часова запримила анонимну пријаву да је са обале ријеке Сане код сплава у Приједору млађа женска особа ушла у воду, те да су брзо интервенисали полицијски службеници.

- Храброст и спремност полицијских службеника да жртвују свој живот како би спасили туђи, данас су још једним примјером показали полицијски службеници Полицијске управе Приједор Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јовић који су уласком у ријеку извукли лице и спасили још један људски живот - рекли су из полиције.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    kos 22.11.2023. 14:39
    Svaka cast momci!!!
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    11m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    18h 33m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 48m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    15h 41m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    18h 47m
    1