Полицајци спасили живот малољетници

21.11.2023. 15:16
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Храбри полицијски службеници Полицијске управе Приједор Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јовић, спасили су јутрос малољетницу из ријеке Сане.

Како је за "Независне новине" рекао Стефан Ћорић хладна Сана и лоши временски услови нису спријечили његове колеге и њега да часно раде свој посао, у овом случају спасе један млади живот.

- Одман након што смо запримили пријаву да се непознатно женско лице улази у воду, без размијшљања смо кренули на лице мјеста гдје смо затекли женску особу како већ до појаса стоји у води. Трчећим корацима смо се упутили ка њој, а док смо стигли она је већ била до 'грла' у води - прича храбри полицајац.

Додаје да су без размишљања скочили у воду, те смо је извукли на обалу, у чему су нам помогли наш колега као и један суграђанин који се ту зетекао.

Како је додао, хитна помоћ је одмах изашла на терен, те је лице збринуто.

- Лоши временски услови нас нису спријечили да скочимо у хладну Сану и спасимо један живот - казао је Ћорић.

Наиме, Полицијска управа јутрос око 10.25 часова запримила анонимну пријаву да је са обале ријеке Сане код сплава у Приједору млађа женска особа ушла у воду, те да су брзо интервенисали полицијски службеници.

- Храброст и спремност полицијских службеника да жртвују свој живот како би спасили туђи, данас су још једним примјером показали полицијски службеници Полицијске управе Приједор Стефан Ћорић, Миладин Стојанчић и Стефан Јовић који су уласком у ријеку извукли лице и спасили још један људски живот - рекли су из полиције.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  kos 22.11.2023. 14:39
  Svaka cast momci!!!
Повезане вијести
У Требињу за два дана санкционисано близу 50 пјешака због непрописног прелажења улице У Требињу за два дана санкционисано близу 50 пјешака због непрописног прелажења улице
Најмање 16 чланова једне породице пронађено мртво Најмање 16 чланова једне породице пронађено мртво
Полиција претреса "Пошту Србије" у Гораждевцу Полиција претреса "Пошту Србије" у Гораждевцу
Најчитаније
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  11h 51m
  2
 • Здравствено стање генерала Младића веома тешко
  23h 56m
  6
 • Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
  5h 33m
  0
 • Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
  9h 3m
  6
 • Земљотрес у БиХ
  3h 42m
  0