Полиција такозваног Косова претреса монахињу и приводи младића (ВИДЕО)

28.06.2021. 19:46
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

На Газиместану је приведен један младић који се побунио након што су припадници такозване косовске полиције кренули да претресају монахињу.

Он је приговорио полицији да није у реду то што раде јер је у питању монахиња, након чега су специјалци такозване косовске полиције привели младића из Подгорице, пише Косово онлине.

Младић је потом спроведен у правцу Приштине.

Подсјећања ради, такозвана косовска полиција, Кфор и Унмик су распоређени око Газиместана, а полиција је блокирала магистрални пут из Грачанице, тако да се грађани до одредишта “пробијају” алтернативним правцима.

Косова прес преноси да су чланови такозване косовске полиције на улазу у Газиместан заплијенили мајице појединих српских младића, које су сматрали провокативним и на које гледају, како се наводи, као на “подстицање на мржњу”, пише Блиц.

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    17h 55m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 10m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 28m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    15h 3m
    0
  • Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
    23h 12m
    0