Policija takozvanog Kosova pretresa monahinju i privodi mladića (VIDEO)

28.06.2021. 19:46
0
IZVOR: srpskainfo.com

Na Gazimestanu je priveden jedan mladić koji se pobunio nakon što su pripadnici takozvane kosovske policije krenuli da pretresaju monahinju.

On je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja, nakon čega su specijalci takozvane kosovske policije priveli mladića iz Podgorice, piše Kosovo online.

Mladić je potom sproveden u pravcu Prištine.

Podsjećanja radi, takozvana kosovska policija, Kfor i Unmik su raspoređeni oko Gazimestana, a policija je blokirala magistralni put iz Gračanice, tako da se građani do odredišta “probijaju” alternativnim pravcima.

Kosova pres prenosi da su članovi takozvane kosovske policije na ulazu u Gazimestan zaplijenili majice pojedinih srpskih mladića, koje su smatrali provokativnim i na koje gledaju, kako se navodi, kao na “podsticanje na mržnju”, piše Blic.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježen Đurđevdan u Prizrenu Obilježen Đurđevdan u Prizrenu
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Najčitanije
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    23h 21m
    5
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    21h 43m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    18h 15m
    0
  • Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    20h 8m
    0
  • Policajac godinama prosjacima uzimao novac
    18h 53m
    1