Полицијска управа Источно Сарајево обиљежила Дан полиције

04.04.2021. 13:25
0
ИЗВОР: Катера

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево у присуству представника општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и борачких организација положили су вијенце и одали почаст погинулим полицијским службеницима у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Данашњим полагањем вијенаца на централни споменик погинулим полицијским службеницима испред зграде Полицијске станице Источно Ново Сарајево обиљежен је 4. април - Дан полиције Републике Српске.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је новинарима да је данас 29. рођендан полиције Републике Српске и прилика да се присјете свих полицијских службеника који су своје животе уградили у темеље Републике Српске.

Слика

- Укупно 136 припадника тадашњег Центра јавне безбједности уградило је своје животе и овом приликом им одајемо почаст и не смијемо никад заборавити оно што су они учинили за нас, за наш народ и Републику Српску - каже Шеховац.

Шеховац је честитао свим припадницима Полицијске управе Источно Сарајево и Министарству унутрашњих послова Републике Српске Дан полиције и пожелио им пуно среће у даљем раду и обављању службених послова и задатака.

Данашњем обиљежавању 4. априла - Дана полиције Републике Српске присуствовали су и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и у име општине Источна Илиџа шеф Кабинета начелника Дарко Берјан.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    8h 55m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 51m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    23h 35m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    21h 20m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    23h 41m
    0