Policijska uprava Istočno Sarajevo obilježila Dan policije

04.04.2021. 13:25
0
IZVOR: Katera

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u prisustvu predstavnika opština Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža i boračkih organizacija položili su vijence i odali počast poginulim policijskim službenicima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Današnjim polaganjem vijenaca na centralni spomenik poginulim policijskim službenicima ispred zgrade Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo obilježen je 4. april - Dan policije Republike Srpske.

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je novinarima da je danas 29. rođendan policije Republike Srpske i prilika da se prisjete svih policijskih službenika koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske.

Slika

- Ukupno 136 pripadnika tadašnjeg Centra javne bezbjednosti ugradilo je svoje živote i ovom prilikom im odajemo počast i ne smijemo nikad zaboraviti ono što su oni učinili za nas, za naš narod i Republiku Srpsku - kaže Šehovac.

Šehovac je čestitao svim pripadnicima Policijske uprave Istočno Sarajevo i Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske Dan policije i poželio im puno sreće u daljem radu i obavljanju službenih poslova i zadataka.

Današnjem obilježavanju 4. aprila - Dana policije Republike Srpske prisustvovali su i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i u ime opštine Istočna Ilidža šef Kabineta načelnika Darko Berjan.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
Predstava "Mala sirena" sutra otvara 25. "Lut fest " Predstava "Mala sirena" sutra otvara 25. "Lut fest "
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    17h 15m
    0
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    16h 49m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    15h 55m
    4
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    9h 17m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    18h 16m
    0