Полицијски инспектор осумњичен да је потегао пиштољ на Мирослава Радуљицу

28.06.2021. 20:02
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицијски инспектор Синиша Ш. из Мркоњић Града ухапшен је јуче у Шипову, због сумње да је потезао пиштољ на кошаркаша Мирослава Радуљицу на "Јањском сабору" код манастира Глоговац у Шипову, сазнају "Независне".

Разлог овог инцидента је према ријечима бројних извора са којима су разговарале независне новине то што је Радуљица због одређених разлога одбио сликање под шатором.

Бахати полицијски службеник, за којег се алкотестирањем утврдило да је пијан, био је упоран да се слика са познатим кошаркашем који је био у друштву рођака, те се наљутио и потегнуо пиштољ на њега.

Радуљици који је имао блажу повреду ноге, како је рекао извор независних, инспектор је пријетио оружјем, али му је кошаркаш отео пиштољ и зачас га савладао.

Како напомињу извори, под шатором је настала гужва у коју се наводно умијешао и колега поменутог инспектора који је био са њим, а који је такође због недоличног понашања био тема медијских натписа. 

Како сазнајемо свог колегу Синишу Ш. брзом реакцијом су ухапсили специјалци.

Како је саопштено из Полицијске управе Мркоњић Град, ухапшен је полицијски службеник С.Ш. и осумњичен је да је починио кривично дјело угрожавање сигурности.

Из полиције нису прецизирали детаље хапшења нити су наводили да ли је још један полицијски службеник под истрагом да је био актер овог догађаја, али су кратко навели, да је о свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

-Тужилац је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за кривично дјело угрожавање сигурности- навели су из полиције.

Како су навели, осим наведеног, у току су активности на утврђивању дисциплинске одговорности полицијског службеника С.Ш., због основа сумње да је починио тежу повреду радне дужности. 

-Полицијска управа Мркоњић Град осуђује сваки вид непрофесионалног поступања од стране полицијских службеника, а Министарство унутрашњих послова Републике Српске процесуираће сваки вид непрофесионалног и незаконитог понашања припадника- рекла је портпарол ПУ Мркоњић Град Божана Вулин.

Коментари 0
Повезане вијести
Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х
Православни свештеник запјевао на хоџином вјенчању (ВИДЕО) Православни свештеник запјевао на хоџином вјенчању (ВИДЕО)
Пораз „Славије“ у Мркоњић Граду Пораз „Славије“ у Мркоњић Граду
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    18h 39m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    18h 46m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    15h 28m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 6m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    10h 38m
    0