Положени вијенци на споменик "Слава српском борцу"

13.06.2024. 11:25
0
ИЗВОР: srna.rs

У Источном Новом Сарајеву јутрос су, поводом Спасовдана - крсне славе и Дана општине положени вијенци на споменик "Слава српском борцу" и служена литургија у Цркви Светог великомученика Георгија у Миљевићима.

Вијенце су положили начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац и представници борачких организација.

Катић је новинарима рекао да је Спасовдан прилика да се ода почаст погинулим борцима и свима који су дали живот да би грађани Источног Новог Сарајева слободно живјели.

- Шта год радили, никада не смијемо заборавити те људе и њихови жртву коју су дали за стварање Републике Српске. Такође, не смијемо заборавити ни њихове породице - нагласио је Катић.

Коментари 0
Повезане вијести
Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
У суботу привремена обустава саобраћаја у Источном Новом Сарајеву У суботу привремена обустава саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
У суботу трка за основце у Источном Новом Сарајеву, пријаве у току У суботу трка за основце у Источном Новом Сарајеву, пријаве у току
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 18m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 41m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 14m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 11m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 2m
    0