Položeni vijenci na spomenik "Slava srpskom borcu"

13.06.2024. 11:25
0
IZVOR: srna.rs

U Istočnom Novom Sarajevu jutros su, povodom Spasovdana - krsne slave i Dana opštine položeni vijenci na spomenik "Slava srpskom borcu" i služena liturgija u Crkvi Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima.

Vijence su položili načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac i predstavnici boračkih organizacija.

Katić je novinarima rekao da je Spasovdan prilika da se oda počast poginulim borcima i svima koji su dali život da bi građani Istočnog Novog Sarajeva slobodno živjeli.

- Šta god radili, nikada ne smijemo zaboraviti te ljude i njihovi žrtvu koju su dali za stvaranje Republike Srpske. Takođe, ne smijemo zaboraviti ni njihove porodice - naglasio je Katić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 0m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 42m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 10m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 31m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 40m
    0