Полуфинале Петровданског турнира у Трнову

09.07.2023. 19:09
0
ИЗВОР: sportdc.net

Петровдански турнир у Трнову улази у саму завршницу, а вечерас су на распореду полуфинални дуели у којима ћемо сазнати ко ће у финале овогодишњег турнира.

Прву полуфиналну утакмицу играју Холцтранспорт Калиновик/ Невесиње и Општина Трново.

Екипа састављена од Калиновчана и Невесињаца је са 4:0 савладала Касиндола, који је био значајно ослабљен и са само шесторицом играча у саставу, али им сада слиједи знатно тежи посао. Општина Трново предвођена капитеном Жељезнице Слободаном Елезом, уз Вучину Шћепановића, Драгана Бјелицу, Владана Минића, Драгана Иконића, Ивана Трифковића, Стефана Јокића, Огњена Ерића, Борислава Отовића претендује да остави пехар на домаћем терену. У четвртфиналу су у комшијском окршају савладали Опћину Трново 5:0 и заслужили своје мјесто у полуфиналу.

Бранилац трофеја, Е-Спорт1 претендује и планира да задржи примат у Трнову. Ношени Фаруком Брканићем савладали су Студентски Центар Пале 4:0. Уз њега, ту су и Ибрахим Хршумовић, Муанис Дувњак, Анел Радмиловић, Никола Поповац, Марко Терзић, Ђорђе Ћеха, Едис Мршо, Дејан Дебелногић. Екипа која има чиме да пријети конкурентима.

Биће њима засигурно јако тешко и у полуфиналу јер су се намјерили на Sword Security Угарак. Елдин Башовић, Амер Шарић, Давор Марковић, Седин Мулаосмановић, Бакир Хота, Ермин Салчин, Мелдин Подруг биће сигурно достојан ривал. Проблем ће им бити црвени картон двоструког стријелца у побједи 4:2 против ДОО Баћовић Никшић КМФ Ајаx, Ведада Салчина, и он ће пропустити овај меч.

Распоред, полуфинале (недјеља)

19.00 Холцтранспорт Калиновик/Невесиње - Општина Трново

20.00 Е-Спорт1 - Sword Security Угарак

Прије полуфиналних утакмица играли се полуфинални дуел турнира фамилија Голијанини и Андрићи (17.30), а након тога и ревијална утакмица ветерана Жељезнице.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 25m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 21m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 25m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 18m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 15m
    0