Попуст 10% на цјелокупан асортиман „B Pharm“ апотека

25.10.2021. 10:00
0
ИЗВОР: Катера

Сваког понедјељка у B Pharm apoteci, која се налази на адреси Стефана Немање бр. 1, Лукавица у кругу Дома здравља, очекује вас попуст од 10% на цјелокупан асортиман, као и бројне седмичне и мјесечне акције на препарате, лијекове, дермокозметику и суплементе за подршку здрављу.

Поред издавања лијекова на рецепт, B Pharm апотеке нуде широку палету дијететских суплемената, хербалних производа, дермокозметике, медицинске опреме, анатомске обуће као и широк асортиман наочала.

У B Pharm апотеци, очекују вас љубазни фармацеути који су доступни за савјете и консултације о вашим здравственим проблемима, консултације, као и савјете о њези лица, услуге бесплатног мјерење крвног притиска и све што је потребно када је у питању брига о здрављу.

На полицама B Pharm апотеке ексклузивно се смјестио и италијански бренд  "Риластил"  његујући љепоту коже и враћајући јој природни сјај. Ова медицинска козметика је дерматолошки и офтамолошки тестирана, а безбиједна је чак и за труднице, јер не садржи кофеин нити биофлавоноиде.

Фармацеути у овој апотеци су на располагању радним данима од 7.30 до 20.00, суботом од 8.00 до 20.00 и недјељом од 8.30 до 14.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    18h 3m
    2
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    23h 50m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    23h 54m
    0
  • Данас Марковдан
    6h 21m
    0
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    22h 3m
    0