Попуст 10% на цјелокупан асортиман „B Pharm“ апотека

25.10.2021. 10:00
0
ИЗВОР: Катера

Сваког понедјељка у B Pharm apoteci, која се налази на адреси Стефана Немање бр. 1, Лукавица у кругу Дома здравља, очекује вас попуст од 10% на цјелокупан асортиман, као и бројне седмичне и мјесечне акције на препарате, лијекове, дермокозметику и суплементе за подршку здрављу.

Поред издавања лијекова на рецепт, B Pharm апотеке нуде широку палету дијететских суплемената, хербалних производа, дермокозметике, медицинске опреме, анатомске обуће као и широк асортиман наочала.

У B Pharm апотеци, очекују вас љубазни фармацеути који су доступни за савјете и консултације о вашим здравственим проблемима, консултације, као и савјете о њези лица, услуге бесплатног мјерење крвног притиска и све што је потребно када је у питању брига о здрављу.

На полицама B Pharm апотеке ексклузивно се смјестио и италијански бренд  "Риластил"  његујући љепоту коже и враћајући јој природни сјај. Ова медицинска козметика је дерматолошки и офтамолошки тестирана, а безбиједна је чак и за труднице, јер не садржи кофеин нити биофлавоноиде.

Фармацеути у овој апотеци су на располагању радним данима од 7.30 до 20.00, суботом од 8.00 до 20.00 и недјељом од 8.30 до 14.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Посао у Источном Сарајеву - SiM Impex запошљава Посао у Источном Сарајеву - SiM Impex запошљава
Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву
Пионири Славије на пола пута до финала Пионири Славије на пола пута до финала
Најчитаније
 • Ухапшено лице осумњичено за промет наркотицима у Источном Сарајеву
  11h 33m
  0
 • Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву
  15h 45m
  0
 • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева због наношења тјелесних повреда
  14h 56m
  1
 • Крађа у Палама
  15h 59m
  0
 • Нестао Милош Граховац из Невесиња
  15h 0m
  0