Посебна м:телова понуда за дигитални ТВ програм

11.08.2020. 10:57
0
ИЗВОР: Катера

Ваша кућа или викендица, гдје год да се налази у БиХ, чак и у удаљеним и неприступачним мјестима, може да има најбољи дигитални ТВ програм! Прикључите свој ТВ пријемник на м:САТ, сада уз 25% попуста на мјесечну претплату у периоду од 20 мјесеци!

Дигитални ТВ програм богатог садржаја на више од 145 ТВ канала, може да има свака кућа или викендица, без обзира гдје се она налази. Уз помоћ модерне технологије и избора који направите од понуђена три пакета, м:тел вам нуди попуст од 25% на претплату и то 20 мјесеци. 

У м:САТ Старт, м:САТ Плус и м:САТ Макс пакетима, спаковани су најбољи домаћи и страни филмски, спортски и забавни садржаји, а уз ову понуду добијате и гратис прикључак за додатни ТВ уређај. Комплетна опрема и монтажа ће вас коштати само 0,99 КМ. 

Ова посебна понуда важи до краја септембра 2020. године, а да бисте добили свој м:САТ прикључак и наведене попусте и повољности, не морате да чекате у редовима, нити да излазите из куће. Довољно је само да позовете број телефона 080050905 или онлине путем сајта www.мтел.ба, одаберете пакет и на кућну адресу вам стиже све што је потребно за инсталацију: сателитски пријемник са интегрисаном м:САТ картицом и врхунска сателитска антена са опремом.

Уживајте путем сателита у програмима по својој жељи! 

 

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док возиш“ М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док во...
Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу
М:тел: Осјетите све предности модерних ТВ функционалности М:тел: Осјетите све предности модерних ТВ функционалности
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    12h 37m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    13h 21m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    17h 26m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    17h 30m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    2h 57m
    0