Пословној заједници додатних 250.000 КМ подстицаја

18.10.2020. 11:56
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Пале наредне седмице расписаће нови јавни позив за предузетнике чије је пословање било нарочито угрожено пандемијом вируса корона, а предвиђено је да кроз Програм подршке привредним субјектима с циљем ублажавања негативних посљедица узрокованих пандемијом, буде пласирано додатних 250.000 КМ, саопштено је из Општинске управе.

-Ово је јавни позив који се реализује независно од редовног позива намијењеног подршци предузетницима за инвестиционо улагање, који је већ успјешно окончан и кроз који је 109 предузетника са подручја општине Пале остварило подстицај у укупној вриједности од око 140.000 КМ-, наводи се у саопштењу.

У општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности речено је да ће јавни позив бити расписан и објављен на интернет страници Општине Пале.

-Општина Пале на овај начин жели да пошаље поруку да чврсто стоји иза своје пословне заједнице и увјерени смо да само заједничким снагама можемо изаћи из ове тешке ситуације коју је проузроковала пандемија вируса корона-, наглашава се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    13h 46m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    12h 41m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    7h 29m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 35m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 3m
    0