Пошта за нова времена

20.10.2022. 10:53
0
ИЗВОР: katera.news

ЈП Поште Српске континуирано раде на модернизацији свог пословања с циљем унапређења корисничког искуства када су поштанске услуге и сервиси у питању. Пратећи дигиталне трендове и све веће интересовање корисника за онлине плаћањима, Поште Српске су прва поштанска компанија у Босни и Херцеговини која је развила и представила мобилну апликацију за онлине плаћање рачуна под брендом еПоште Српске и слоганом „Поште за нова времена“.

еПоште Српске, мобилна апликација која је доступна за Андроид и ИОС оперативне системе, омогућава најједноставнији начин плаћања режијских рачуна, те даје практичан увид у мјесечне трошкове.

На овај начин Поште Српске отварају још један, овај пут виртуелни шалтер који ће корисницима омогућити плаћање рачуна без обзира на то гдје се налазе, у земљи или иностранству. Тако су поред 250 пословних јединица поштанске мреже широм Републике Српске, отварањем могућности плаћања рачуна онлине, Поште Српске приближиле своје услуге корисницима који преферирају безготовински начин плаћања или нису у могућности физички посјетити неку од пословница.

- Пратећи развој платних технологија развили смо мобилну апликацију еПоштеСрпске која ће нашим корисницима показати све предности онлине плаћања јер није само уштеда времена мјерило побољшања неке услуге и сервиса, него и њена функционална практичност у свакодневном животу и позитивно корисничко искуство о чему смо посебно водили рачуна радећи на дизајну и функционалним поставкама апликације - рекао је Зоран Протић, извршни директор за ИКТ, развој, продају и маркетинг у Поштама Српске.

Директор предузећа Поште Српске Миладин Радовић најавио је наставак процеса дигитализације поштанских услуга и унапређења пословних пословних процеса унутар компаније с циљем лидерског позиционирања међу поштанским оператерима у БиХ.

- Поште Српске су друштвено одговорно и ангажовано предузеће, које у свим настојањима побољшања квалитете рада и пружања услуга у први план ставља своје кориснике. Као што водимо рачуна о својим запосленима, креирајући позитиван радни амбијент, тако услове рада и пружања услуга прилагођавамо новим трендовима и унапрјеђујемо поштанске услуге како бисмо задовољили најразличитије захтјеве и потребе наших корисника у времену дигитализације  – навео је Радовић.

Амир Трокић, директор Пословног развоја у компанији Mastercard, рекао је да ова апликација омогућава одабир Mastercard картице приликом регистрације, чиме се подаци сачувају и спремни су за употребу било кад.    

- Компанија Mastercard деценијама развија, подржава и имплементира иновативна рјешења која подржавају безготовински начин плаћања, зато смо и овог пута са задовољством подржали лансирање апликације еПоштеСрпске. Ова апликација омугућава да се приликом регистрације одабере Mastercard картица као начин плаћања и да се сачувају подаци у сигурном и сертификованом окружењу, тако да су они токенизовани и спремни за употребу кад год кориснику затребају, без потребе за поновним укуцавањем података са картице приликом сваког наредног плаћања – рекао је он.

Након што инсталирате апликацију и региструјете своју платну картицу (без обзира која је банка издавалац картице), можете одмах почети са плаћањем рачуна, а као посебну погодност с циљем додатне промоције безготовинског плаћања путем мобилне апликације Поште Српске и Мастерцад омогућили су постојећим и новим корисницима да своје мјесечне рачуне током октобра, новембра и децембра плате без додатних трошкова, односно без трошкова провизије. 

Мобилну апликацију еПоштеСрпске, развила је софтверска компанија из Бањалуке „Antecna doo“, пратећи све потребе из домена поштанског система, са намјером да корисницима платних картица омогући брзо и сигурно плаћање свих врста рачуна.

- За потребе креирања виртуелног шалтера Пошти Српске, искористили смо дугогодишња доменска знања „Antecna“ развојних инжењера у изради eCommerce платформи, wеб и мобилних онлајн пејмент апликација гдје је овом приликом акценат стављен на једноставност, сигурност корисника и поузданост 24/7. У сарадњи са стручњацима Пошти Српске, успјешно смо извршили потпуну дигиталну трансформацију шалтерског рада, постигли оптималност, прегледност и атрактиван дизајн, те у свега неколико корака обезбиједили корисницима да на сигуран и елегантан начин онлине изврше плаћања услуга које Поште Српске нуде својим корисницима - навео је ,испред компаније „Antecna doo“, директор Александар Антуновић.

Апликацију еПоштеСрпске можете пронаћи и бесплатно преузети на Google и Apple Store, а више информација о регистрацији и активацији прочитајте на https://www.postesrpske.com/

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Црвени крст и „Поште Српске“ заједно у хуманој мисији помоћи народу Турске и Сирије Црвени крст и „Поште Српске“ заједно у хуманој мисији помоћи народу Турске и Сирије
Поштанске марке - чувари културног и историјског насљеђа Поштанске марке - чувари културног и историјског насљеђа
Запослени у паљанској „Пошти српске“ проневјерио новац Запослени у паљанској „Пошти српске“ проневјерио новац
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 52m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    15h 6m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    12h 56m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    16h 11m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    10h 54m
    0