“Поште Српске”: Ускоро електронско плаћање рачуна

20.01.2022. 19:53
0
ИЗВОР: СРНА

У другом кварталу ове године “Поште Српске” почеће са дигитализацијом поштанских услуга, која ће омогућити њихову ширу доступност и олакшано пословање кориштењем мобилне апликације, најавио је извршни директор за ИКТ, развој, продају и маркетинг у овом јавном предузећу Зоран Протић.

- Мобилна апликација би нашим корисницима у земљи и иностранству требало да омогући плаћање свих врста рачуна исто као и на шалтеру поште - рекао је Протић новинарима у Бањалуци.

Он је напоменуо да корисници за кориштење ове апликације неће морати имати отворен рачун код одређене банке, већ ће плаћање бити омогућено путем свих платних картица.

- Једна од предности апликација јесте да на једном мјесту можете плаћати све врсте рачуна, а потрудили смо се да корисницима омогућимо да се једноставно улогују, те да имају преглед својих мјесечних трошкова - каже Протић.

Према његовим ријечима, предузеће широм Српске има више од 250 пословних јединица поштанске мреже.

Директор предузећа “Поште Српске” Миладин Радовић рекао је да је управа компаније континуирано унапређивала поштанске услуге, посебно на плану дигитализације.

- Водили смо рачуна о свим нашим запосленима, али и корисницима посебно у периоду када су утицаји вируса корона били највећи на цијело друштво - навео је Радовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Рачуни за струју биће кориговани? Рачуни за струју биће кориговани?
Црвени крст и „Поште Српске“ заједно у хуманој мисији помоћи народу Турске и Сирије Црвени крст и „Поште Српске“ заједно у хуманој мисији помоћи народу Турске и Сирије
Један намет ипак мањи на рачунима Један намет ипак мањи на рачунима
Најчитаније
 • Михаило Обреновић - Човјек који је Србију учинио најјачом војном силом на Балкану
  17h 8m
  0
 • Козара и Поткозарје - Српски Зид плача
  17h 30m
  0
 • Марко Трифковић из Источног Сарајева матурским радом надмашио наставни план и програм (ФОТО)
  7h 36m
  1
 • У Сарајеву мушкарац насмрт избо млађег брата
  16h 31m
  0
 • У школи у Швајцарској дјеца газила заставу Србије (ВИДЕО)
  13h 27m
  0