Потписан Меморандум о сарадњи у оквиру пројекта „ENJOY SARAJEVO-ROMANIJA REGION“

07.08.2020. 09:38
0
ИЗВОР: rais.rs.ba

У оквиру пројекта „ENJOY SARAJEVO-ROMANIJA REGION“ 5. 8. 2020. године са почетком у 11:00 часова у просторијама Административног центра града Источно Сарајево потписан је Меморандум о сарадњи између партнера на пројекту и представника општина, невладиних организација и микро, малих и средњих предузећа.

У циљу развоја туризма Сарајевско-романијске регије, пројект је усмјерен на креирање новог туристичког производа, његову интернационализацију на међународно тржиште и јачање микро, малих и средњих предузећа из области туризма.

Потписивањем Меморандума о сарадњи успостављен је институционални механизам са циљем развоја туризма на подручју Сарајевско-романијске регије.

Пројекат проводи Туристичка организација Јахорина-Град Источно Сарајево, Градска развојна агенција Источно Сарајево (РАИС), Привредна комора Републике Српске (ПКРС), привредни субјекат Станишић д.о.о. Пале.

Eu4Business пројекат је вриједан 16,1 милион еура. Заједнички га финансирају Европска унија (15 милиона ЕУР) и Савезна Република Њемачка (1,1 милион ЕУР). Пројекат у Босни и Херцеговини имплементирају ГИЗ, ИЛО и УНДП, у периоду од априла 2018. године до марта 2022. године.

http://www.eu4business.ba/

Коментари 0
Повезане вијести
Уручена обућа и одјећа дјеци из Косовске Каменице (ФОТО) Уручена обућа и одјећа дјеци из Косовске Каменице (ФОТО)
Почели Четврти мачевалачки сусрети у Источном Сарајеву (ФОТО) Почели Четврти мачевалачки сусрети у Источном Сарајеву (ФОТО)
РК „Славијa“ сутра се бори за јесењу титулу против бањалучке „Младости“ РК „Славијa“ сутра се бори за јесењу титулу против бањалучке „Младости“
Најчитаније
 • Преминуо Веселин Пукета
  4h 22m
  1
 • Ученик, који је измакао столицу професорици, покушао да се убије
  5h 26m
  0
 • Оштећења на аутобусу нису од ватреног оружја
  20h 41m
  0
 • Рецепт за посну сарму
  7h 10m
  1
 • Осумњичени за брутално убиство младића предат Тужилаштву
  21h 0m
  1