Потврђена оптужница против љекара Дарка Голића

25.01.2021. 11:32
0
ИЗВОР: Глас Српске

Основни суд у Бањалуци потврдио је оптужницу против љекара Дарка Голића (60) због кривичног дјела полно узнемиравање, потврђено је "Гласу Српске".

Бањалучко Окружно тужилаштво у оптужници против Голића навело је да,  на основу свих прикупљених доказа, произлази да је 19. јануара прошле године у временском периоду од 19 до 22 часа осумњичени доктор Голић као начелник Клинике за анестезиологију, реуматологију, интензивну медицину и терапију бола Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци, као ординирајући љекар пацијента М.Ђ, у циљу задовољавања полних страсти љубио оштећеног у предјелу лица у чему је затечен од стране медицинског особља, медицинских сестара и брата Клинике.

Голић, који је суспендован са мјеста начелника, ухапшен је 20. јануара прошле године, а мјесец касније пуштен је да се брани са слободе.

Коментари 0
Повезане вијести
Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав Мајка првих четворки у историји Бањалуке: Личе, али већ им сада видим различиту нарав
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 47m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 20m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 54m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    52m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 0m
    0