Пожар у Старој Моравици: У кући било осморо дjеце, двоје страдало

07.03.2023. 12:13
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Двоје малишана старости од двије и три године настрадало је јутрос у пожару који је избио у Старој Моравици код Бачке Тополе, док је шесторо дјеце успјело да побјегне, као и њихов отац Д.И. који је наводно скочио кроз прозор.

Ово су за Телеграф испричале очајне комшије. Пожар је избио јутрос око 8.20 у Старој Моравици, a ватрогасци су дошли у року од три минуте.

- Ватрогасци су одмах након дојаве стигли испред куће која је горела али нажалост двоје најмлађе деце је настрадало - прича један од комшија породице Д.И.

Како је објаснио у тренутку избијања пожара у кући је био отац са дјецом, њих осморо.

- Не знам тачно колико има деце, осморо или деветоро, али знам да су сви једно другом до увета. Чуо сам да је Д.И. био сам са децом а да нико не зна где је мајка те деце. Очајан сам јер је овако нешто морало да се деси јер ти родитељи уопште нису водили рачуна о тој деци. Кажу да је Д.И. искочио кроз прозор да се спаси - прича комшија породице.

Према његовим ријечима срећом старија дјеца успела су сама да изађу и спасу се сигурне смрти.

- Ово двоје најмлађих се вероватно угушило у сну - каже комшија који наводи да су ватрогасци убрзо по доласку угасили пожар.

Коментари 0
Повезане вијести
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
На данашњи дан НАТО ракетирао избјегличко насеље "Мајино насеље" На данашњи дан НАТО ракетирао избјегличко насеље "Мајино насеље"
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 56m
    0
  • Крађа у Палама
    15h 14m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 41m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    14h 29m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 50m
    0