Позив на додјелу пакетића дјеци са Источне Илиџе

22.12.2021. 16:14
0
ИЗВОР: Катера

Центар за културу и информисање општине Источна Илиџа у петак, 24. децембра 2021. године организују новогодишње дружење и додјелу пакетића за дјецу до шест година старости на Шеталишту "Др Миодраг Лазић", са почетком у 13.00 часова.

Из Општине Источна Илиџа саопштено је да ће дјеци са сталним пребивалиштем у овој општини бити уручени пакетићи које је обезбиједила општина, изузев дјеце која иду у вртиће, јер су њима већ уручени пакетићи у склопу Никољданских свечаности.

У прилогу сe налази списак дјеце која остварују право на пакетиће. (Уколико се дијете које испуњава услове не налази на списку на лицу мјеста ће бити извршена корекција, уз увид у неки од важећих докумената – родни лист или здравствена књижица.)

Списак дјеце за пакетиће Источна Илиџа

Родитељи који буду спријечени да доведу дјецу на додјелу пакетића исте могу преузети до 31. 12. 2021. године у просторијама Црвеног крста Источна Илиџа радним данима од 12.00 до 14.00 часова, кажу из Општине Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи
Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО) Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО)
Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном Сарајеву Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном...
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 23m
    0
  • Слани мафини
    15h 44m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 39m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 33m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 2m
    3