Познато стање повријеђених у пуцњави у Београду и Младеновцу

08.05.2023. 09:32
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Од девет пацијената који су задобили тешке повреде у масовној пуцњави у Младеновцу, збринути су у Клиничком центру Србије, и њих четворо су скинути са респиратора и у бољем су здравственом стању, један од пацијената је чак послат и на кућно лијечење.

Два пацијента су и даље у тешком стању, један од њих има тешке повреде јетре, бубрега и кољена, док други има тешке повреде главе и ока.

Такође у Ургентном центру се налазе и пацијенти који су задобили тешке повреде послије пуцњаве која се догодила у Основној школи „Владислав Рибникар“, један ученик је послат на кућно лијечење, наставница је у бољем стању, данас би требало да се уради и једна мини хируршка интервенција на њеној шаци.

Дјевојчица којој је у бруталном нападу повријеђена поткољеница данас би требало да има још једну додатну операцију, у најтежем стању је и даље дјечак који је задобио повреду у вратном дјелу кичме због чега не осјећа екстремитете.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије
Пред “орловима” меч истине на ЕП против Данске: Само побједа Србију спасава Пред “орловима” меч истине на ЕП против Данске: Само побједа Србију спасава
Пикси: „Видећемо да ли ћемо изаћи са једним или два нападача“ Пикси: „Видећемо да ли ћемо изаћи са једним или два нападача“
Најчитаније
 • Сјећање на Предрага Пекија Ласицу: Човјек побједничког кова
  5h 51m
  6
 • Преврнуо се рингишпил, има повријеђених
  18h 2m
  0
 • Збринута четири дјетета повријеђена у превртању рингишпила
  17h 17m
  2
 • Покренута истрага против странке Раме Исака
  17h 55m
  6
 • Ухапшено лице које је управљало рингишпилом
  4h 28m
  0