Poznato stanje povrijeđenih u pucnjavi u Beogradu i Mladenovcu

08.05.2023. 09:32
0
IZVOR: srpskainfo.com

Od devet pacijenata koji su zadobili teške povrede u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu, zbrinuti su u Kliničkom centru Srbije, i njih četvoro su skinuti sa respiratora i u boljem su zdravstvenom stanju, jedan od pacijenata je čak poslat i na kućno liječenje.

Dva pacijenta su i dalje u teškom stanju, jedan od njih ima teške povrede jetre, bubrega i koljena, dok drugi ima teške povrede glave i oka.

Takođe u Urgentnom centru se nalaze i pacijenti koji su zadobili teške povrede poslije pucnjave koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, jedan učenik je poslat na kućno liječenje, nastavnica je u boljem stanju, danas bi trebalo da se uradi i jedna mini hirurška intervencija na njenoj šaci.

Djevojčica kojoj je u brutalnom napadu povrijeđena potkoljenica danas bi trebalo da ima još jednu dodatnu operaciju, u najtežem stanju je i dalje dječak koji je zadobio povredu u vratnom djelu kičme zbog čega ne osjeća ekstremitete.

Komentari 0
Povezane vijesti
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    9h 40m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    8h 35m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    3h 23m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    12h 57m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    4h 29m
    0