Празници у Србији безбрижнији су и љепши уз м:го

26.12.2023. 15:16
0
ИЗВОР: katera.news

Путовање у Србију током празника пружа јединствену прилику да доживите спој традиције, гостопримства, прелијепе природе, укусне хране и савршене забаве. Током празничне сезоне, градови попут Београда, Новог Сада и Ниша постају магична одредишта, а Копаоник и Златибор прелијепе зимске бајке, рај за све љубитеље зимских спортова.

Како бисте у потпуности уживали у свему оном што ће вам пружити празнични одмор у Србији, м:тел вам препоручује да, уколико већ нисте, преузмете апликацију m:go која ће вам бити вјерни асистент на вашем путовању. Уз помоћ ове м:тел апликације моћи ћете у само пар кликова да платите паркинг у већини градова у Србији, да у сваком тренутку провјерите стање свог рачуна и стекнете увид у потрошњу мобилног нета како у м:тел мрежи, тако и у региону Западног Балкана.

Уколико вам је потребно још више повољније комуникације, путем ове апликације можете да докупите роминг тарифне опције са интернетом, минутама и порукама. А све детаље и савјете о томе како да користите свој мобилни нет у Србији као да сте код куће, погледајте овдје.

М:го апликацију бесплатно преузмите на Google Play Store-uApp Store-u или Huawei AppGallery а више о апликацији прочитајте на mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 38m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    10h 2m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    8h 17m
    12
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    1h 36m
    3
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 56m
    0