Предавање на тему „Пост као стил живота и духовни догађај“ данас у Културном центру Источно Ново Сарајево

19.03.2023. 10:02
0
ИЗВОР: katera.news

Треће предавање из циклуса великопосних предавања одржаће протојереј-ставрофор проф. др Ненад Тупеша на тему Пост као стил живота и духовни догађај.

Предавање ће се одржати данас у Културном центру Источно Ново Сарајево, са почетком у 19.00 часова.

Циклус великопосних предавања које организује Православни центар за младе Митрополије дабробосанске подржали су Град Источно Сарајево и општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.

Протонамјесник Младен Дробњак, руководилац Православног центра за младе Митрополије дабробосанске Свети Петар Сарајевски рекао је раније да ће посјетиоци имати прилику да се боље упознају о истинама вјере, као и смислу живота и постојања.

- На укупно пет предавања у овим данима поста покушаћемо указати на оно што је суштински важно за наше духовно усавршавање како би се што боље припремили за прославу празника над празницима - Васкрсења Христовог - рекао је Дробњак.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО) У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО)
Промовисана књига „Србија од винчанске цивилизације до 1918. године“ у Источном Сарајеву Промовисана књига „Србија од винчанске цивилизације до 1918. године“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 49m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 48m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 15m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    1h 42m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 7m
    0