Предавање о борби против болести зависности

23.11.2019. 11:14
0
ИЗВОР: Srna

За ученике деветих разреда основних школа на подручју општине Пале у понедјељак и уторак, 25. и 26. новембра, биће одржано предавање и радионица о темама "Опасности од болести зависности" и "Улога органа старатељства код појавних облика зависности", поводом обиљежавања мјесеца борбе против болести зависности.

Предавања и радионице организује општина Пале у сарадњи са Центром за социјални рад "Пале", Центром за ментално здравље Дома здравља Пале, као и основним школама са подручја општине.

Циљ ових активности је да се у локалној заједници заједно дјелује у борби против болести зависности, саопштено је из Општинске управе.

У саопштењу се наводи да институције треба да дају допринос у скретању пажње ученика и јавности на опасности од болести зависности јер овај проблем постаје све присутнији у савременом друштву.

Предавања и радионице биће одржани у Основној школи "Пале" у понедјељак, а у основним школама "Мокро" и "Србија" у уторак.

Коментари 0
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    5h 1m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 58m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    2h 12m
    1
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    16h 20m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    18h 34m
    3