Предложен притвор мушкарцу због насиља у породици

24.10.2024. 11:45
0
ИЗВОР: srna.rs

Окружно тужилаштво у Источном Сарајево предложило је Основном суду на Сокоцу да одреди притвор мушкарцу чији су иницијали Ц.Б. који је на Палама пијан провалио у стан, те пријетио бившој супрузи Б.Ц. и синовима да ће их убити.

Мушкарац је осумњичен да је 21. октобра увече, осим што је пријетио члановима породице, из џепа извадио бомбу, након чега су д‌јеца и Б.Ц. истрчали из стана.

Осумњичени је сустигао бившу супругу на степеништу гд‌је је физички напао, те јој узео телефон, након чега је сјео у аутомобил и одвезао се, саопштено је из Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву.

На терет му је стављено да је тиме прекршио мјере забране које му је изрекао Основни суд у Сокоцу, и то забрану приближавања Ц.Б. на удаљености од 200 метара, забрану комуникације са Ц.Б. у трајању од двије године, као и мјеру безбједности која се односи на удаљење из заједничког домаћинства у трајању од двије године.

Осумњиченом је притвор предложен због бојазни да ће поновити извршење истог кривичног д‌јела или да ће учинити друго кривично д‌јело за које се може изрећи казна затвора од три године или тежа.

Мушкарцу Ц.Б. је на терет ставља кривично д‌јело насиље у породици или породичној заједници. 

Коментари 0
Повезане вијести
Паљани успјешни на тениском турниру Паљани успјешни на тениском турниру
Отворен Центар за дигиталне иновације на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО) Отворен Центар за дигиталне иновације на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (Ф...
Куртеш: Када видим да ме мој град подржава, знам да сам постигла нешто велико Куртеш: Када видим да ме мој град подржава, знам да сам постигла нешто велико
Најчитаније
  • Женска особа скочила са зграде Студентског дома у Палама
    7h 14m
    3
  • Детаљи трагедије у Палама: Обављен увиђај, тијело превезено на обдукцију
    3h 13m
    3
  • Медицинари из болнице “Србија” отишли у приватну клинику у Сарајеву
    20h 3m
    16
  • Тешка саобраћајна незгода у БиХ
    19h 43m
    0
  • Погледајте колико ће ове године коштати литар ракије од крушке
    6h 5m
    0