Представљање издавачке дјелатности на сајму књига у Београду

18.10.2019. 09:49
0
ИЗВОР: Srna

Универзитет у Источном Сарајеву представиће први пут своју цјелокупну издавачку дјелатност на Међународном сајму књига у Београду, који се одржава од 20. до 27. октобра.

Штанд Универзитета у Источном Сарајеву биће постављен у хали два, ниво "А", до штанда Представништва Републике Српске у Србији, саопштено је из Универзитета.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић присуствоваће у понедјељак, 21. октобра, у 12.00 часова представљању Републике Српске на Међународом сајму књига, а изјава за новинаре планирана је у 13.00 часова.

Дио издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву биће промовисан на штанду Представништва Републике Српске.

У четвртак, 24. октобра, у 14.30 часова биће представљен зборник радова "Право и вриједности" о коме ће говорити професори Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву Радомир Лукић и Горан Марковић.

Истог дана у 15.00 часова биће представљена књига Срђана Лалића "Академац-Игра или/и визија" о којој ће говорити Митар Новаковић, Цвијетин Ристановић и Душанка Новаковић.

На овогодишњем сајму, који се одржава под слоганом "Писмо=глава" представиће се 500 излагача, од којих 60 из иностранства, а Египат је земља почасни гост.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 34m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    19h 48m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    17h 38m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    10h 3m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    20h 53m
    0