Predstavljanje izdavačke djelatnosti na sajmu knjiga u Beogradu

18.10.2019. 09:49
0
IZVOR: Srna

Univerzitet u Istočnom Sarajevu predstaviće prvi put svoju cjelokupnu izdavačku djelatnost na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 20. do 27. oktobra.

Štand Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće postavljen u hali dva, nivo "A", do štanda Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, saopšteno je iz Univerziteta.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić prisustvovaće u ponedjeljak, 21. oktobra, u 12.00 časova predstavljanju Republike Srpske na Međunarodom sajmu knjiga, a izjava za novinare planirana je u 13.00 časova.

Dio izdavačke djelatnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće promovisan na štandu Predstavništva Republike Srpske.

U četvrtak, 24. oktobra, u 14.30 časova biće predstavljen zbornik radova "Pravo i vrijednosti" o kome će govoriti profesori Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radomir Lukić i Goran Marković.

Istog dana u 15.00 časova biće predstavljena knjiga Srđana Lalića "Akademac-Igra ili/i vizija" o kojoj će govoriti Mitar Novaković, Cvijetin Ristanović i Dušanka Novaković.

Na ovogodišnjem sajmu, koji se održava pod sloganom "Pismo=glava" predstaviće se 500 izlagača, od kojih 60 iz inostranstva, a Egipat je zemlja počasni gost.

Komentari 0
Povezane vijesti
Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    18h 15m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    21h 39m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    17h 8m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    8h 45m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    8h 26m
    0