Представљен дрес Србије за Европско првенство (ФОТО)

28.03.2024. 19:16
0
ИЗВОР: direktno.rs

Фудбалски савез Србије званично је објавио како ће изгледати дресови репрезентације за предстојеће Европско првенство.

Србија ће у Њемачкој у јуну играти у групи Ц са Енглеском, Данском и Словенијом и нови дрес је нешто бољи од оног који је до сада ношен.

Остао је и даље грб са орлом, а из ФСС су приказали двије гарнитуре, црвену и бијелу, у које су били обучени Страхиња Павловић и Никола Миленковић.

Србија ће играти у другачијој нијанси црвене боје, са плавим детаљима на рубовима рукава и бијелим на леђима. Према најавама, које још Пума треба да потврди, шортсеви ће бити плаве боје, а штуцне бијеле. На тај начин "комплетирана" би била српска тробојка од домаћег дреса.

Србија је до Европског првенства стигла кроз групу са Мађарском, Црном Гором, Бугарском и Литванијом, у којој је завршила на другом мјесту иза Мађарске.

У групи Ц, Србија игра против Енглеске 16. јуна у Гелзенкирхену, потом 20. јуна против Словеније у Минхену, а на истом мјесту ће 25. јуна играти против Данске. Меч са Енглезима почиње у 21 сат, са Словенцима се игра од 15 часова, а са Данцима опет од 21 сат.

Коментари 0
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    7h 44m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    23h 14m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    22h 28m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    22h 45m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    10h 15m
    0