Predstavljen dres Srbije za Evropsko prvenstvo (FOTO)

28.03.2024. 19:16
0
IZVOR: direktno.rs

Fudbalski savez Srbije zvanično je objavio kako će izgledati dresovi reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbija će u Njemačkoj u junu igrati u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom i novi dres je nešto bolji od onog koji je do sada nošen.

Ostao je i dalje grb sa orlom, a iz FSS su prikazali dvije garniture, crvenu i bijelu, u koje su bili obučeni Strahinja Pavlović i Nikola Milenković.

Srbija će igrati u drugačijoj nijansi crvene boje, sa plavim detaljima na rubovima rukava i bijelim na leđima. Prema najavama, koje još Puma treba da potvrdi, šortsevi će biti plave boje, a štucne bijele. Na taj način "kompletirana" bi bila srpska trobojka od domaćeg dresa.

Srbija je do Evropskog prvenstva stigla kroz grupu sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom, u kojoj je završila na drugom mjestu iza Mađarske.

U grupi C, Srbija igra protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu, potom 20. juna protiv Slovenije u Minhenu, a na istom mjestu će 25. juna igrati protiv Danske. Meč sa Englezima počinje u 21 sat, sa Slovencima se igra od 15 časova, a sa Dancima opet od 21 sat.

Komentari 0
Povezane vijesti
U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda
Rodno senzitivni jezik i dalje nije prihvaćen među građanima Rodno senzitivni jezik i dalje nije prihvaćen među građanima
Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
Najčitanije
 • Majevičko ratište 1992-1995. godine
  10h 30m
  0
 • Dječak (10) pogođen iz vazdušne puške u parku
  23h 44m
  0
 • Poznato stanje dječaka koji je upucan dok se igrao u parku
  9h 4m
  2
 • Šehovac: Istražiti koliko je živih čija su imena uklesana u Potočarima
  7h 38m
  17
 • Vozač iz BiH pod dejstvom kokaina vozio bez vozačke dozvole
  23h 36m
  1