Predstavljen dres Srbije za Evropsko prvenstvo (FOTO)

28.03.2024. 19:16
0
IZVOR: direktno.rs

Fudbalski savez Srbije zvanično je objavio kako će izgledati dresovi reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbija će u Njemačkoj u junu igrati u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom i novi dres je nešto bolji od onog koji je do sada nošen.

Ostao je i dalje grb sa orlom, a iz FSS su prikazali dvije garniture, crvenu i bijelu, u koje su bili obučeni Strahinja Pavlović i Nikola Milenković.

Srbija će igrati u drugačijoj nijansi crvene boje, sa plavim detaljima na rubovima rukava i bijelim na leđima. Prema najavama, koje još Puma treba da potvrdi, šortsevi će biti plave boje, a štucne bijele. Na taj način "kompletirana" bi bila srpska trobojka od domaćeg dresa.

Srbija je do Evropskog prvenstva stigla kroz grupu sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom, u kojoj je završila na drugom mjestu iza Mađarske.

U grupi C, Srbija igra protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu, potom 20. juna protiv Slovenije u Minhenu, a na istom mjestu će 25. juna igrati protiv Danske. Meč sa Englezima počinje u 21 sat, sa Slovencima se igra od 15 časova, a sa Dancima opet od 21 sat.

Komentari 0
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    10h 7m
    8
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    12h 38m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    10h 21m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    10h 13m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    2h 28m
    0