Детаљи смрти Светлане Драгијевић: "Била је болесна, изненада јој је позлило"

15.05.2024. 19:30
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Светлана Драгијевић, мајка Дејана Драгијевића осумњиченог за убиство Данке Илић преминула је данас у кући код комшинице.

Била је болесна, изненада јој је позлило. Преминула је природном смрћу – наводи извор Блица.

Светлана се јуче огласила за медије, гдје је и сама истакла да је болесна и беспомоћна.

“Нема ни часу воде ко да ми примакне”

– Беспомоћна сам и болесна. Пала сам испред куће на степеништу и онесвјестила се, сада угрувана данима лежим у кревету. Нема ко ни чашу воде да ми примакне. Нико ме више не посјећује. Понекад неко дође из комшилука али ријетко, баш кад имају времена. Живот ми је скроз упропашћен. Једног сам сина сахранила , други је у затвору , Раде затворен. Ја ни до доктора не могу да одем сама . Сналазим се како знам и умијем – рекла је јуче Светлана Драгијевић, која је само једном у Вишем јавном тужилаштву од када се злочин догодио у присуству тадашњег адвоката Небојше Живановића дала исказ да о убиству мале Данке ништа не зна и добила статус повлашћеног свједока.

Подсјећамо, поред Дејана који је признао злочин у Београду у затворској психијатријској болници на вјештачењу се налази и Срђан Јанковић, који је колима ударио дијете. Тијело мале Данке однијели су и бацилли на дивљу депонију на Старобањском путу.

Два дана касније, Дејан Драгијевић је у саучесништву са братом Далибором и оцем Радославом тијело дјетета премјестио на другу локацију, коју не жели да открије, тако да тијело мале Данке Илић, након више од два мјесеца још увијек није пронађено.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови свједоци у случају убиства Данке Илић Нови свједоци у случају убиства Данке Илић
Преминула Вера Гргић Преминула Вера Гргић
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  8h 48m
  4
 • Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
  21h 43m
  11
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  8h 50m
  2
 • Сукоб навијача у центру Сарајева
  21h 47m
  3
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  5h 12m
  0