Преминуо разбојник којег је домаћица ранила у главу

10.08.2022. 09:43
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Нејад Мајетић, један од разбојника који су у ноћи са недјеље на понедјељак, 25. јула, упали у кућу породице Мемић код Цазина, преминуо је усљед рана задобивених након што га је упуцала Хајрија Мемић у покушају да се супротстави разбојницима, преносе федерални медији.

Како су "Независне" раније писале, покушај разбојништва догодио се у насељу Стијена надомак Цазина, а окончан је тешким рањавањем једног од провалника који је тада пребачен у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Фахрудин Џелалагић, из оперативног центра МУП-а УСК, тада је потврдио да се у случај укључило и Тужилаштво УСК, те се проводе законом прописане мјере.

Према незваничним информацијама из полиције, три мушкарца су покушала опљачкати кућу власника Сенада М, те су провалили у приземље објекта, физички савладали власника куће ударцем у главу и везали га.

У међувремену, његова супруга, која се налазила на спрату, када је чула да се нешто дешава, узела је пиштољ и кренула низ степенице.

У тренутку када је према њој кренуо један од провалника, она је пуцала и ранила га у главу, након чега су преостала два провалника побјегла из куће. 

Жена је потом позвала полицију која је у кратком року стигла на лице мјеста, а убрзо након тога и хитна помоћ, те је тешко рањени провалник транспортован у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Полиција је у међувремену пронашла и привела поменута два провалника, а према незваничним информацијама двојица су из Цазина, док је трећи из Новог Сада.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Mile 10.08.2022. 14:28
    Bravo za gospodu nek je za nauk svakon lopovu , a gospodu osloboditi dvih optuzbi , ko na kucni prag dode da te opljacka spreman je i da te ubije , prema tome metak u celo i caaaooi
Повезане вијести
Преминуо Роберто Кавали Преминуо Роберто Кавали
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    14h 29m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 21m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    17h 12m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    12h 4m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 57m
    0