Преминуо разбојник којег је домаћица ранила у главу

10.08.2022. 09:43
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Нејад Мајетић, један од разбојника који су у ноћи са недјеље на понедјељак, 25. јула, упали у кућу породице Мемић код Цазина, преминуо је усљед рана задобивених након што га је упуцала Хајрија Мемић у покушају да се супротстави разбојницима, преносе федерални медији.

Како су "Независне" раније писале, покушај разбојништва догодио се у насељу Стијена надомак Цазина, а окончан је тешким рањавањем једног од провалника који је тада пребачен у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Фахрудин Џелалагић, из оперативног центра МУП-а УСК, тада је потврдио да се у случај укључило и Тужилаштво УСК, те се проводе законом прописане мјере.

Према незваничним информацијама из полиције, три мушкарца су покушала опљачкати кућу власника Сенада М, те су провалили у приземље објекта, физички савладали власника куће ударцем у главу и везали га.

У међувремену, његова супруга, која се налазила на спрату, када је чула да се нешто дешава, узела је пиштољ и кренула низ степенице.

У тренутку када је према њој кренуо један од провалника, она је пуцала и ранила га у главу, након чега су преостала два провалника побјегла из куће. 

Жена је потом позвала полицију која је у кратком року стигла на лице мјеста, а убрзо након тога и хитна помоћ, те је тешко рањени провалник транспортован у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Полиција је у међувремену пронашла и привела поменута два провалника, а према незваничним информацијама двојица су из Цазина, док је трећи из Новог Сада.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mile 10.08.2022. 14:28
  Bravo za gospodu nek je za nauk svakon lopovu , a gospodu osloboditi dvih optuzbi , ko na kucni prag dode da te opljacka spreman je i da te ubije , prema tome metak u celo i caaaooi
Повезане вијести
Преминуо Синиша Драшковић Преминуо Синиша Драшковић
Полицајци Српске добијају ново задужење Полицајци Српске добијају ново задужење
Рогатичанин оштетио врата на дому здравља Рогатичанин оштетио врата на дому здравља
Најчитаније
 • Бачена бомба у двориште породичне куће у Сокоцу
  20h 4m
  3
 • Сокочанин аутом ударио двојицу суграђана
  20h 27m
  0
 • Београђани желе да оживе паљанско предузеће
  21h 17m
  6
 • Преминуо Синиша Драшковић
  14h 5m
  1
 • Полицајци ће уз пиштољ носити и ПОС терминале
  21h 42m
  0