Прерушио се у полицајца и отео жену, која је касније успјела искочити из возила

22.11.2021. 10:42
0
ИЗВОР: Srpska.info

У Требињу је јуче ухапшена особа која се претварала да је полицајац и тако у два наврата противзаконито ухапсила двије особе.

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су синоћ ухапсили особу иницијала З.В. из Требиња, за коју постоји основ сумње да је претходног дана у вечерњим сатима извршила кривична дјела “Лажно представљање” и “Противправно лишавање слободе”.

Полицијској станици Требиње је 20. 11. 2021. године пријављено да је непозната особа, око 22 часа противправно ухапсила особу иницијала Ј.Б. из Требиња, пише Klix.

Та особа је приликом вожње са З.В. схватила да се нешто чудно дешава те позвала сестру која је алармирала полицију. Но, како З.В. није хтио зауставити аутомобил, она је била приморана да искочи из возила у покрету. Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су извршили претрагу терена и око 22.30, на путу за Град Сунца су пронашли особу Ј.Б.

Сутрадан су полицијски службеници Полицијске управе Требиње предузимањем оперативних мјера и радњи идентификовали и ухапсили особу иницијала З.В. за које постоји основ сумње да је извршио наведена кривична дјела.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње.

Криминалистичком обрадом над ухапшеним Ј. Б. и оперативним радом полицијских службеника утврђено је да је на исти начин покушао противправно ухапсити и особу Н.В. из Требиња.

Извршеним теститањем на присуство опојних дрога у организму код З.В. је утврђено присуство опојних дрога.

Након документовања предмета против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Требиње бити достављен Извјештај о извршена два кривична дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Американка се преко сира заљубила у Херцеговину Американка се преко сира заљубила у Херцеговину
Новинарки Наташа Миљановић Зубац упућене нове пријетње Новинарки Наташа Миљановић Зубац упућене нове пријетње
Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    19h 57m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    23h 36m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    18h 6m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    6h 47m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    1h 32m
    0