Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске

12.04.2024. 15:50
0
ИЗВОР: katera.news

Скупштина града Бањалука додијелила је, поводом Дана града - 22. априла, Златни грб града генералном директору компаније "М:тел" Јелени Триван за изузетан допринос у развоју Бањалуке, његовању односа са другим градовима и врхунске резултате у привреди, саопштено је из ове компаније.

- Ова значајна награда доказ је колико Триванова, откако је на челу компаније `М:тел`, учинила за Бањалуку, Републику Српску, али и цијелу БиХ, како кроз успјешно пословање највеће компаније, тако и кроз друштвено одговорни рад, спонзорства и донације у свим областима - од спорта, културе, образовања, здравства, до привреде и подршке развоју сигурне и модерне технолошке заједнице - наводи се у саопштењу.

Из "М:тела" наводе да је Триванова кроз године неуморног рада и преданости постала примјер посвећености и инспирација за многе, те како један појединац може оставити трајан и позитиван утицај на своје окружење.

Говорећи о Бањалуци, Триванова је раније истакла да је мало времена било потребно од доласка на мјесто директора компаније "М:тел" да се повеже са Бањалуком и њеним грађанима.

- Стално ме питају пријатељи када ћу мењати посао, мислећи ваљда да је сваки посао ван Београда казна. Ја сам Бањалуку бирала, није ми се десила. Бирала сам је као жена са Косова која верује да разуме Републику Српску и да могу, осим посла који обављам, да урадим много и за обичне људе - рекла је Триванова.

Признање Златни грб града Бањалука биће уручено Тривановој на овогодишњој свечаности обиљежавања Дана града.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  14h 25m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 32m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  11h 14m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  5h 52m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  6h 24m
  0