Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске

12.04.2024. 15:50
0
ИЗВОР: katera.news

Скупштина града Бањалука додијелила је, поводом Дана града - 22. априла, Златни грб града генералном директору компаније "М:тел" Јелени Триван за изузетан допринос у развоју Бањалуке, његовању односа са другим градовима и врхунске резултате у привреди, саопштено је из ове компаније.

- Ова значајна награда доказ је колико Триванова, откако је на челу компаније `М:тел`, учинила за Бањалуку, Републику Српску, али и цијелу БиХ, како кроз успјешно пословање највеће компаније, тако и кроз друштвено одговорни рад, спонзорства и донације у свим областима - од спорта, културе, образовања, здравства, до привреде и подршке развоју сигурне и модерне технолошке заједнице - наводи се у саопштењу.

Из "М:тела" наводе да је Триванова кроз године неуморног рада и преданости постала примјер посвећености и инспирација за многе, те како један појединац може оставити трајан и позитиван утицај на своје окружење.

Говорећи о Бањалуци, Триванова је раније истакла да је мало времена било потребно од доласка на мјесто директора компаније "М:тел" да се повеже са Бањалуком и њеним грађанима.

- Стално ме питају пријатељи када ћу мењати посао, мислећи ваљда да је сваки посао ван Београда казна. Ја сам Бањалуку бирала, није ми се десила. Бирала сам је као жена са Косова која верује да разуме Републику Српску и да могу, осим посла који обављам, да урадим много и за обичне људе - рекла је Триванова.

Признање Златни грб града Бањалука биће уручено Тривановој на овогодишњој свечаности обиљежавања Дана града.

Коментари 0
Повезане вијести
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    20h 8m
    3
  • Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
    23h 28m
    0
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 20m
    0
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    21h 46m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    17h 54m
    0