Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske

12.04.2024. 15:50
0
IZVOR: katera.news

Skupština grada Banjaluka dodijelila je, povodom Dana grada - 22. aprila, Zlatni grb grada generalnom direktoru kompanije "M:tel" Jeleni Trivan za izuzetan doprinos u razvoju Banjaluke, njegovanju odnosa sa drugim gradovima i vrhunske rezultate u privredi, saopšteno je iz ove kompanije.

- Ova značajna nagrada dokaz je koliko Trivanova, otkako je na čelu kompanije `M:tel`, učinila za Banjaluku, Republiku Srpsku, ali i cijelu BiH, kako kroz uspješno poslovanje najveće kompanije, tako i kroz društveno odgovorni rad, sponzorstva i donacije u svim oblastima - od sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva, do privrede i podrške razvoju sigurne i moderne tehnološke zajednice - navodi se u saopštenju.

Iz "M:tela" navode da je Trivanova kroz godine neumornog rada i predanosti postala primjer posvećenosti i inspiracija za mnoge, te kako jedan pojedinac može ostaviti trajan i pozitivan uticaj na svoje okruženje.

Govoreći o Banjaluci, Trivanova je ranije istakla da je malo vremena bilo potrebno od dolaska na mjesto direktora kompanije "M:tel" da se poveže sa Banjalukom i njenim građanima.

- Stalno me pitaju prijatelji kada ću menjati posao, misleći valjda da je svaki posao van Beograda kazna. Ja sam Banjaluku birala, nije mi se desila. Birala sam je kao žena sa Kosova koja veruje da razume Republiku Srpsku i da mogu, osim posla koji obavljam, da uradim mnogo i za obične ljude - rekla je Trivanova.

Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka biće uručeno Trivanovoj na ovogodišnjoj svečanosti obilježavanja Dana grada.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije
"Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel "Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    19h 4m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    18h 46m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    19h 40m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    16h 35m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    15h 37m
    0