Претражено осам километара, не одустајати од потраге

27.03.2024. 14:53
0
ИЗВОР: srna.rs

Оснивач Фондације "Пронађи ме" Игор Јурић изјавио је да је претражен круг од осам километара од мјеста нестанка дјевојчице Данке Илић у Бањској Пољани код Бора и да је грађанима забрањен прилаз том подручју, те поручио да је најважније да се потрага за двогодишњом дјевојчицом настави.

Јурић је за телевизију "Прва" рекао да је Министарство унутрашњих послова Србије постало транспарентније у вези са оваквим случајевима и да ће се укључивати са информацијама чим их буде.

Потрага за двогодишњом Данком Илић траје од јуче послије подне. На терену су полиција, ватрогасци-спасиоци, припадници Горске службе спасавања, припадници Жандармерије са псима трагачима, те ловци и бројни грађани.

У Србији је поводом нестанка ове дјевојчице први пут покренут систем "Пронађи ме", намијењен за хитно обавјештавање јавности у случају нестанка малољетног лица.

Коментари 0
Повезане вијести
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
„Пронађи ме“ ускоро и у Српској „Пронађи ме“ ускоро и у Српској
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    22h 15m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 43m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    20h 16m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    21h 8m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    21h 13m
    0