Претреси у Тузланском кантону и Сребреници

01.12.2020. 10:01
0
ИЗВОР: Срна

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ од јутрос у Тузланском кантону и Сребреници врше претрес лица, стамбених и пословних објеката, те покретних ствари које користе три особе које се доводе у везу са фалсификовањем докумената и недозвољеним кориштењем личних података.

Портпарол Сипе Лука Миладиновић рекао је Срни да се осумњичена лица доводе у везу са кривичним дјелом удруживања ради почињења кривичног дјела у вези са фалсификовањем докумената и недозвољеним кориштењем личних података.

Акција се спроводи на основу наредбе Тужилаштва БиХ, а незванично се сазнаје да је у вези са недавно одржаним локалним изборима у Сребреници.

Коментари 0
Повезане вијести
Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посљедњег тренутка Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посље...
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
На подручју Источног Сарајева ухапшено једно лице На подручју Источног Сарајева ухапшено једно лице
Најчитаније
 • Сутра хуманитарни базар за Веру на Тргу Србија
  8h 53m
  0
 • У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т.
  10h 44m
  1
 • Четири године од смрти доктора Лазе: Илиџа памти своје јунаке (ФОТО)
  9h 45m
  0
 • Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
  7h 43m
  0
 • Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ
  1h 2m
  0