Претучен једини српски домаћин у косовском селу Опрашке

12.06.2020. 13:45
0
ИЗВОР: СРНА

Непозната лица ромске националности претукла су јутрос и нанијела теже повреде Петку Милетићу из једине српске породице у селу Опрашке, код Истока.

Милетићева супруга Снежана рекла је да је њен муж претучен на ободу дјетелине, гдје су разбојици од јутрос почели сјечу шуме у власништву ове српске породице.

- Чули смо звук моторне тестер. Он је отишао до шуме, где су га сачекали лопови и дрвеним моткама му нанијели теже повреде главе, грудног коша и ногу - каже она.

На лице мјеста изашли су припадници КПС-а са екипом Хитне помоћи албанског Дома здравља из Истока.

- Пошто су Петку указали прву помоћ пребацили су га у Исток и од тада немам никаву информацију о њему јер су му разбојници у нападу уништили мобилни телефон - прича супруга нападнутог Србина.

Милетићи Петко, његова супруга Снежана и дјеца Тамара и Лазар једина су српска породица у селу Опрашке, гдје је до јуна 1999. године било четрдесетак српских домаћинстава.

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Претучени тинејџер подлегао повредама Претучени тинејџер подлегао повредама
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 48m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    11h 3m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 54m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 21m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 13m
    0