Превозио тигра на трајекту за Хвар (ВИДЕО)

13.07.2021. 18:35
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Путнике на Јадролинијином трајекту за Хвар шокирао је призор у гаражи гдје се у једној приколици, у кавезу, налазио – тигар.

Из Јадролиније су одговорили под каквим су околностима укрцали тигра на трајект те што све треба имати за такву врсту превоза.

– Јадролинији није био пријављен превоз животиње већ личног возила с приколицом. Чланови посаде нису дужни прегледавати садржај приколице, уколико није пријављен превоз опасних материја и слично, а како би провјерили поштују ли се сви сигурносни протоколи-  стоји у одговору.

Како неслужбено сазнаје Dalmatinski portal. hr, посада трајекта уопште није знала да превози тигра. Власник их је на пола канала питао је ли може дигнути цераду на приколици да ‘бештија’ добије мало ваздуха. Када су дигли цераду, имали су шта и видјети.

Видео: 24Sata

Коментари 0
Повезане вијести
Кријумчари из БиХ возилима одвалили рампу на граници са Хрватском Кријумчари из БиХ возилима одвалили рампу на граници са Хрватском
Спријечен покушај кријумчарења седам вриједних православних икона Спријечен покушај кријумчарења седам вриједних православних икона
Кријумчарио 14 миграната, ухапшен у Рогоушићима Кријумчарио 14 миграната, ухапшен у Рогоушићима
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    16h 39m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    16h 19m
    1
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    19h 42m
    0
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    20h 39m
    12
  • Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
    17h 36m
    0