Презентација за пољопривредне произвођаче у Источном Сарајеву

12.03.2023. 13:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Презентација правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде биће одржана сутра у Источном Сарајеву, а пољопривредни произвођачи ће моћи да добију информације које критеријуме морају да испуне уколико желе да аплицирају.

Заинтересованим пољопривредницима биће представљени Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села за 2023. годину и Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи за текућугодину, објављено је на интернет страници Градске управе.

Презентација је предвиђена за пољопривреднике из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе, али ће моћи да јој присуствују и заинтересовани пољопривредници из осталих општина са подручја Источног Сарајева, који нису имали прилику да учествују у претходним презентацијама одржаним у локалним заједницама.

Презентацију организује Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, у сарадњи са Аграрним фондом града Источно Сарајево.

Презентација ће бити одржана у 12.00 часова у скупштинској сали Градске управе.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    9h 48m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    9h 54m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    9h 52m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    8h 43m
    0
  • Затворена ликовна колонија младих талената
    23h 10m
    0