Приче о раздруживању са ФБиХ су само још једна димна бомба коју власт Српске баца (ВИДЕО)

31.05.2024. 08:07
0
ИЗВОР: rtvbn.com

Прича о мирном раздруживању са Федерацијом БиХ вјероватно је само још једна димна бомба коју је власт бацила грађанима Српске, а која за циљ има сакривање истине о стварном стању у држави, рекао је начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић (СДС) у емисији "МАТ" БН телевизије. 

- Од бројних закључака Народне скупштине Републике Српске о враћању надлежности Републици Српској, од формирања ВРС, преко Изборног закона Српске до нечег новог... толико се протежу лажна обећања власти од којих није било ништа, па и ово најновије о мирном раздруживању са ФБиХ треба посматрати у том свјетлу - сматра Божовић. 

Како каже, имамо стално спиновање одређених тема које могу да буду питке људима у Републици Српској у времену када су они на неки начин још хипнотисани.

- Међутим, кад дође до буђења из тог неког сна које се приближило, онда ће грађани да затекну стање које за њих неће бити добро, и ни нешто чему ће се обрадовати јер Српска ни ја једном пољу не биљежи позитиван резултате иако се то нама тако представља - објашњава он и додаје: 

- Оног момента када се пробуде и једно јутро не буду добили своје пензије и плате, онда ће тачно знати ко је кривац за то стање у којем се налазимо.

Божовић истиче да запаљиве изјаве изазивају страх код народа у оба дјела БиХ, који су ослоњени једни на друге, јер све више грађана из Срспке ради прије свега у Сарајеву, док и грађани из ФБиХ долазе на посао у Српску.

Видео: БН 

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању
Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 23m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 46m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 19m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 16m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 7m
    0