Priče o razdruživanju sa FBiH su samo još jedna dimna bomba koju vlast Srpske baca (VIDEO)

31.05.2024. 08:07
0
IZVOR: rtvbn.com

Priča o mirnom razdruživanju sa Federacijom BiH vjerovatno je samo još jedna dimna bomba koju je vlast bacila građanima Srpske, a koja za cilj ima sakrivanje istine o stvarnom stanju u državi, rekao je načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović (SDS) u emisiji "MAT" BN televizije. 

- Od brojnih zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti Republici Srpskoj, od formiranja VRS, preko Izbornog zakona Srpske do nečeg novog... toliko se protežu lažna obećanja vlasti od kojih nije bilo ništa, pa i ovo najnovije o mirnom razdruživanju sa FBiH treba posmatrati u tom svjetlu - smatra Božović. 

Kako kaže, imamo stalno spinovanje određenih tema koje mogu da budu pitke ljudima u Republici Srpskoj u vremenu kada su oni na neki način još hipnotisani.

- Međutim, kad dođe do buđenja iz tog nekog sna koje se približilo, onda će građani da zateknu stanje koje za njih neće biti dobro, i ni nešto čemu će se obradovati jer Srpska ni ja jednom polju ne bilježi pozitivan rezultate iako se to nama tako predstavlja - objašnjava on i dodaje: 

- Onog momenta kada se probude i jedno jutro ne budu dobili svoje penzije i plate, onda će tačno znati ko je krivac za to stanje u kojem se nalazimo.

Božović ističe da zapaljive izjave izazivaju strah kod naroda u oba djela BiH, koji su oslonjeni jedni na druge, jer sve više građana iz Srspke radi prije svega u Sarajevu, dok i građani iz FBiH dolaze na posao u Srpsku.

Video: BN 

Komentari 0
Povezane vijesti
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO) U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO)
Toponim srpskog stradanja - Jasenovac (FOTO) Toponim srpskog stradanja - Jasenovac (FOTO)
Danas okrugli sto pod nazivom “Vjera, sloboda, umjetnost i stradanje u 20. vijeku” u Istočnoj Ilidži Danas okrugli sto pod nazivom “Vjera, sloboda, umjetnost i stradanje u 20. vijeku” u Istočn...
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 0m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 42m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 10m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 31m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 40m
    0