Прије подне облачно, а потом разведравање

04.04.2024. 08:42
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражио је 5пацијент.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција,

Пале,

Због радова на 10 kV воду Булози доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.30 до 14.30 часова потрошачима у насељу Доња Љубогошта и потрошачима: ПП Милкус, Мермер украс, пилана Даива, Нестро петрол, Шпиц петрол и ауто сервиси Дадекс и Лазаревић.

Због радова у ТС 10/0,4 kV Јахорина Војна  доћи ће до привременог  прекида у испоруци електричне енергије у периоду  од 9.00 до 11.00 часова потрошачима у хотелу ”Златни јавор” и локалитету ”Рајска долина” – сервис Владе Републике Српске.

У породилишту болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 11 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 15 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

У Републици Српској и ФБиХ вози се по претежно сувим коловозима, а краћи застоји су могући на дионицама гдје су у току радови и гдје саобраћај регулише привремено постављена сигнализација.

Возачима из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске скрећу пажњу на учестале одроне на дионицама у усјецима и савјетују опрезнију и спорију вожњу.

На дионици магистралног пута Добро Поље - Миљевина саобраћај се одвија успорено једном траком наизмјеничним пропуштањем возила.

Због оштећења моста, на магистралном путу Саставци - Устипрача саобраћај се одвија једном траком и регулисан је привремено постављеном сигнализацијом.

На мосту је забрањен саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона.

Због реконструкције магистралног пута на дионици Брод на Дрини /Фоча/ - Хум /Шћепан Поље/ измијењен је режим саобраћаја до краја године.

До повремене обуставе саобраћаја, због бушачко-минерских радова, долазиће на дионици магистралног пута Трново - Миљевина у кањону ријеке Бистрице између 7.00 и 16.00 часова.

На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу Бродар - граница Републике Српске/Србије /Рудо/ забрањен је саобраћај за моторна возила укупне масе веће од 10 тона, док је за путничка возила ограничена брзина кретања на 20 километара на час.

У понедјељак, 8. априла, ступа на снагу забрана саобраћаја за возила чија највећа дозвољена маса прелази пет тона на дионици магистралног пута Каракај три - граница БиХ/Србије, односно преко моста на ријеци Дрини.

Забрана ће трајати до стварања услова за безбједно одвијање саобраћаја теретних возила који су тежине веће од пет тона.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

У Републици Српској и ФБиХ прије подне биће умјерено до претежно облачно вријеме, а у другом дијелу дана доћи ће до разведравања уз сунчане периоде.

У источним крајевима остаће промјенљиво облачно уз могућу локалну слабу кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Максимална температура ваздуха биће од 17 до 23, у вишим предјелима од 11 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверозападни и сјеверни.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Чемерно два, Билећа четири, Хан Пијесак пет, Соколац шест, Мркоњић Град и Рудо седам, Требиње, Тузла и Зеница осам, Бањалука, Пријеодр, Добој, Нови Град и Сарајево девет, Неум 11, Бијељина и Брчко 12, те Бихаћ 13 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно облачно уз локалне пљускове Сутра претежно облачно уз локалне пљускове
Наш град богатији за два дјечака Наш град богатији за два дјечака
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    21h 51m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    11h 4m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    10h 35m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    10h 58m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    6h 51m
    0