Prije podne oblačno, a potom razvedravanje

04.04.2024. 08:42
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražio je 5pacijent.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija,

Pale,

Zbog radova na 10 kV vodu Bulozi doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.30 do 14.30 časova potrošačima u naselju Donja Ljubogošta i potrošačima: PP Milkus, Mermer ukras, pilana Daiva, Nestro petrol, Špic petrol i auto servisi Dadeks i Lazarević.

Zbog radova u TS 10/0,4 kV Jahorina Vojna  doći će do privremenog  prekida u isporuci električne energije u periodu  od 9.00 do 11.00 časova potrošačima u hotelu ”Zlatni javor” i lokalitetu ”Rajska dolina” – servis Vlade Republike Srpske.

U porodilištu bolnice u Foči u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 11 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 15 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa nisu imale intervencija.

U Republici Srpskoj i FBiH vozi se po pretežno suvim kolovozima, a kraći zastoji su mogući na dionicama gdje su u toku radovi i gdje saobraćaj reguliše privremeno postavljena signalizacija.

Vozačima iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na učestale odrone na dionicama u usjecima i savjetuju oprezniju i sporiju vožnju.

Na dionici magistralnog puta Dobro Polje - Miljevina saobraćaj se odvija usporeno jednom trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog oštećenja mosta, na magistralnom putu Sastavci - Ustiprača saobraćaj se odvija jednom trakom i regulisan je privremeno postavljenom signalizacijom.

Na mostu je zabranjen saobraćaj za vozila čija dozvoljena masa prelazi 12 tona.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Brod na Drini /Foča/ - Hum /Šćepan Polje/ izmijenjen je režim saobraćaja do kraja godine.

Do povremene obustave saobraćaja, zbog bušačko-minerskih radova, dolaziće na dionici magistralnog puta Trnovo - Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice između 7.00 i 16.00 časova.

Na mostu Kralja Aleksandra u opštini Rudo, na putnom pravcu Brodar - granica Republike Srpske/Srbije /Rudo/ zabranjen je saobraćaj za motorna vozila ukupne mase veće od 10 tona, dok je za putnička vozila ograničena brzina kretanja na 20 kilometara na čas.

U ponedjeljak, 8. aprila, stupa na snagu zabrana saobraćaja za vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi pet tona na dionici magistralnog puta Karakaj tri - granica BiH/Srbije, odnosno preko mosta na rijeci Drini.

Zabrana će trajati do stvaranja uslova za bezbjedno odvijanje saobraćaja teretnih vozila koji su težine veće od pet tona.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

U Republici Srpskoj i FBiH prije podne biće umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u drugom dijelu dana doći će do razvedravanja uz sunčane periode.

U istočnim krajevima ostaće promjenljivo oblačno uz moguću lokalnu slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna temperatura vazduha biće od 17 do 23, u višim predjelima od 11 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjeverozapadni i sjeverni.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Čemerno dva, Bileća četiri, Han Pijesak pet, Sokolac šest, Mrkonjić Grad i Rudo sedam, Trebinje, Tuzla i Zenica osam, Banjaluka, Prijeodr, Doboj, Novi Grad i Sarajevo devet, Neum 11, Bijeljina i Brčko 12, te Bihać 13 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra pretežno sunčano i toplije Sutra pretežno sunčano i toplije
Naš grad bogatiji za tri dječaka Naš grad bogatiji za tri dječaka
Danas promjenljivo, poslije podne ponegdje kiša Danas promjenljivo, poslije podne ponegdje kiša
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    21h 8m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    12h 6m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    20h 32m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    18h 47m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    20h 26m
    0