Пријем за чланове карлинг репрезентације пред EYOF

19.01.2023. 15:03
0
ИЗВОР: srna.rs

Градска управа Источно Сарајево уприличила је данас пријем за чланове карлинг репрезентације БиХ пред предстојеће Зимске олимпијске игре младих /ЕЈОФ/, које ће бити одржане од 20. до 28. јануара у Италији, саопштено је из Града Источно Сарајево.

У саопштењу се наводи да ће младу карлинг репрезентацију БиХ у Италију водити тренер Владан Савић, а екипу чине такмичари карлинг клубова из Источног Сарајева - Ана Клепић из "Славије", Михајло Игњић и Марија Савић из "Пала", те Алекса Цинцар из "Олимпика" из Источног Старог Града.

Спортистима су срећу име Градске управе пожељели замјеник градоначелника Слободан Амовић, шеф Кабинета градоначелника Огњен Сладоје и замјеник начелника општине Источно Ново Сарајево Александар Костовић.

Данашњем пријему присуствовао је и један од оснивача и предсједник Карлинг савеза БиХ Миро Клепић, који је рекао да је идеја за оснивање клубова настала након ЕЈОФ-а 2019. године који је одржан у Источном Сарајеву и Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Најчитаније
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    21h 41m
    6
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    3h 42m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    6h 22m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    3h 15m
    1
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    56m
    0