Пријем за футсалере „Жељезнице“ у општини Трново

31.05.2023. 11:34
0
ИЗВОР: katera.news

Руководство општине Трново, на челу са начелником општине Драгомиром Гаговићем, замјеникom начелника општине Љиљаном Милић, те предсједником Скупштине општине Синишом Голијанин приредило је пријем за предсједника Футсал клуб „Жељезница“ и футсалере клуба, поводом успјеха који су остварили у протеклој такмичарској сезони.

Футсал клуб Жељезница „Трново“ је на првенству Републике Српске освојио друго мјесто иза бањалучког Борца, а испред екипа из већих градова као што су Требиње, Брчко. Осим тога, КМФ „Жељезница“ једина је екипа која се такмичи у Првој лиги Републике Српске , што чини лијепу презентацију наше локалне заједнице – саопштили су из општине Трново.

На недавно одржаној Скупштини Подручног фудбалског савеза Сарајевско-романијске регије на Палама Футсал клуб „Жељезница“ је добио повељу као најбољи футсал клуб ове регије, а Слободан Елез као најбољи футсалер.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

У оквиру Фудбалског клуба „Жељезница“ егзистира истоимени футсал клуб , чији футсалери се увелико припремају за сљедећу сезону, а искрено се надају промоцији клуба и у Премијер лиги БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    21h 35m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 28m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    10h 52m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    6h 21m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    23h 45m
    0