Prijem za futsalere „Željeznice“ u opštini Trnovo

31.05.2023. 11:34
0
IZVOR: katera.news

Rukovodstvo opštine Trnovo, na čelu sa načelnikom opštine Dragomirom Gagovićem, zamjenikom načelnika opštine Ljiljanom Milić, te predsjednikom Skupštine opštine Sinišom Golijanin priredilo je prijem za predsjednika Futsal klub „Željeznica“ i futsalere kluba, povodom uspjeha koji su ostvarili u protekloj takmičarskoj sezoni.

Futsal klub Željeznica „Trnovo“ je na prvenstvu Republike Srpske osvojio drugo mjesto iza banjalučkog Borca, a ispred ekipa iz većih gradova kao što su Trebinje, Brčko. Osim toga, KMF „Željeznica“ jedina je ekipa koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske , što čini lijepu prezentaciju naše lokalne zajednice – saopštili su iz opštine Trnovo.

Na nedavno održanoj Skupštini Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije na Palama Futsal klub „Željeznica“ je dobio povelju kao najbolji futsal klub ove regije, a Slobodan Elez kao najbolji futsaler.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

U okviru Fudbalskog kluba „Željeznica“ egzistira istoimeni futsal klub , čiji futsaleri se uveliko pripremaju za sljedeću sezonu, a iskreno se nadaju promociji kluba i u Premijer ligi BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prokuvavati vodu zbog zamućenja u Trnovu Prokuvavati vodu zbog zamućenja u Trnovu
Poziv za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi Poziv za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi
Gorjeli objekti u Trnovu i Istočnom Novom Sarajevu, u toku rad na rasvjetljavanju Gorjeli objekti u Trnovu i Istočnom Novom Sarajevu, u toku rad na rasvjetljavanju
Najčitanije
 • Donesene izmjene o boračkom dodatku
  6h 0m
  0
 • Reketaši haraju Banjalukom i Sarajevom
  11h 28m
  0
 • Evo koja je država proglašena najboljom za život
  23h 4m
  1
 • Za osumnjičenima u aferi "Tunel" tragali u okolini Jahorine
  7h 18m
  0
 • Pojačane vojne aktivnosti tokom noći u blizini aerodroma
  7h 53m
  0