Prijem za futsalere „Željeznice“ u opštini Trnovo

31.05.2023. 11:34
0
IZVOR: katera.news

Rukovodstvo opštine Trnovo, na čelu sa načelnikom opštine Dragomirom Gagovićem, zamjenikom načelnika opštine Ljiljanom Milić, te predsjednikom Skupštine opštine Sinišom Golijanin priredilo je prijem za predsjednika Futsal klub „Željeznica“ i futsalere kluba, povodom uspjeha koji su ostvarili u protekloj takmičarskoj sezoni.

Futsal klub Željeznica „Trnovo“ je na prvenstvu Republike Srpske osvojio drugo mjesto iza banjalučkog Borca, a ispred ekipa iz većih gradova kao što su Trebinje, Brčko. Osim toga, KMF „Željeznica“ jedina je ekipa koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske , što čini lijepu prezentaciju naše lokalne zajednice – saopštili su iz opštine Trnovo.

Na nedavno održanoj Skupštini Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije na Palama Futsal klub „Željeznica“ je dobio povelju kao najbolji futsal klub ove regije, a Slobodan Elez kao najbolji futsaler.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

U okviru Fudbalskog kluba „Željeznica“ egzistira istoimeni futsal klub , čiji futsaleri se uveliko pripremaju za sljedeću sezonu, a iskreno se nadaju promociji kluba i u Premijer ligi BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja
Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju
Krađa u Trnovu Krađa u Trnovu
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    3h 54m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    21h 37m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    15h 54m
    5
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    22h 52m
    0
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    23h 28m
    0