Пријетња убиством новинарима Танјуга на Космету

30.09.2024. 20:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Новинска агенција Танјуг саопштила је да је данас на редакцијски мејл добила пријетеће писмо, које је послала особа потписана као "Трим Бардхи" /Trim Bardhi/, у којем се наводи да ће сваки новинар те агенције "добити метак у потиљак" када крочи на Косово и Метохију.

- Видимо да је у последње време ваша пропагандистичка, шовинистичка и ратнохушачка машинерија звана `Танјуг` постала све агресивнија, користећи шовинистички назив `АП КиМ` за републику Косово, у служби диктатора и ратног хушкача Александра Вучића - наводи се у пријетећем писму.

Аутори писма поручили су да прате кретање сваког новинара Танјуга на Косову и Метохији.

- Само да знате да пратимо лажи које свакодневно пласирате око државе Косово и Албанаца, као што пратимо кретање сваког новинара ваше псеудомедијске агенције на Косову. Будите сигурни да ће неко од њих добити метак у потиљак следећи пут када буде крочио на тло републике Косово. Пратимо све - наводи се у пријетњи.

Танјуг је навео да је ангажовао све надлежне службе да реагују поводом пријетњи смрћу новинарима те агенције.

Коментари 0
Повезане вијести
Протест грађана у Зубином Потоку због скрнављења православних светиња Протест грађана у Зубином Потоку због скрнављења православних светиња
Куртијева полиција уселила у зграду отету од српских институција Куртијева полиција уселила у зграду отету од српских институција
Камиони са снимком о злостављању Срба на КиМ крстаре улицама Њујорка (ВИДЕО) Камиони са снимком о злостављању Срба на КиМ крстаре улицама Њујорка (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    12h 43m
    0
  • Жељко Пржуљ - "Сами на свијету" (одломак)
    10h 51m
    0
  • Милан Ракић, пјесник, дипломата и тајни агент: Волио је двије жене и ослободио Косово
    11h 5m
    0
  • Преминуо примаријус доктор Момир Јанковић
    8h 27m
    1
  • Душка Алексић: "Поломљен ми је нос, супруг има тешке повреде главе и стомака"
    9h 54m
    0