Prijetnja ubistvom novinarima Tanjuga na Kosmetu

30.09.2024. 20:00
0
IZVOR: srna.rs

Novinska agencija Tanjug saopštila je da je danas na redakcijski mejl dobila prijeteće pismo, koje je poslala osoba potpisana kao "Trim Bardhi" /Trim Bardhi/, u kojem se navodi da će svaki novinar te agencije "dobiti metak u potiljak" kada kroči na Kosovo i Metohiju.

- Vidimo da je u poslednje vreme vaša propagandistička, šovinistička i ratnohušačka mašinerija zvana `Tanjug` postala sve agresivnija, koristeći šovinistički naziv `AP KiM` za republiku Kosovo, u službi diktatora i ratnog huškača Aleksandra Vučića - navodi se u prijetećem pismu.

Autori pisma poručili su da prate kretanje svakog novinara Tanjuga na Kosovu i Metohiji.

- Samo da znate da pratimo laži koje svakodnevno plasirate oko države Kosovo i Albanaca, kao što pratimo kretanje svakog novinara vaše pseudomedijske agencije na Kosovu. Budite sigurni da će neko od njih dobiti metak u potiljak sledeći put kada bude kročio na tlo republike Kosovo. Pratimo sve - navodi se u prijetnji.

Tanjug je naveo da je angažovao sve nadležne službe da reaguju povodom prijetnji smrću novinarima te agencije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Protest građana u Zubinom Potoku zbog skrnavljenja pravoslavnih svetinja Protest građana u Zubinom Potoku zbog skrnavljenja pravoslavnih svetinja
Kurtijeva policija uselila u zgradu otetu od srpskih institucija Kurtijeva policija uselila u zgradu otetu od srpskih institucija
Kamioni sa snimkom o zlostavljanju Srba na KiM krstare ulicama Njujorka (VIDEO) Kamioni sa snimkom o zlostavljanju Srba na KiM krstare ulicama Njujorka (VIDEO)
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    12h 52m
    0
  • Željko Pržulj - "Sami na svijetu" (odlomak)
    11h 0m
    0
  • Preminuo primarijus doktor Momir Janković
    8h 36m
    1
  • Milan Rakić, pjesnik, diplomata i tajni agent: Volio je dvije žene i oslobodio Kosovo
    11h 14m
    0
  • Duška Aleksić: "Polomljen mi je nos, suprug ima teške povrede glave i stomaka"
    10h 3m
    0