Пријетње Звезди са Косова пред меча са Трепчом

19.09.2019. 20:21
0
ИЗВОР: Курир

Вољом жријеба који је одржан прије два дана одлучено је да се у 1/16 финала Купа Србије састану Звезда и Трепча из Косовске Митровице.

Челници ФС тзв. Косово на све начине покушавају да спријече долазак црвено-белих у јужну српску покрајину, па након званичног саопштења, услиједило је и саопштење секретара ФС тзв. Косова Ерола Саљихуа.

– Мало је вјероватно да ће Црвена звезда играти на Косову. Послали смо жалбу ФИФА и УЕФА. Случај се разматра и веома је осјетљив.

Послали смо информације и захтјев полицији и царини тзв. Косова да сприече њихов улазак на тзв Косово. Уколико буду ушли, то ће бити пропуст органа безбједности, поручио је секретар Фудбалског савеза тзв. Косова, Саљиху.

Услиједио је и одгвор са српске стране, па се одмах затим огласио и први човјек Такмичарске комисије Фудбалског савеза Србије који је организатор Купа Србије, Миодраг Јанковић. Могућа је и промјена домаћинства, те да Трепча путује у Београд.

– Ми ћемо да покушамо све да се тај меч одигра у задатом термину, а пошто је Трепча извучена на жребу као домаћин Црвеној звезди, то реално ствара одређене организационе проблеме. Прије свега око саме организације утакмице, па до гостовања навијача у Звечану, што је у овом тренутку немогућа мисија, поручио је Јанковић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Партизан обавијестио јавност да неће играти утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде Партизан обавијестио јавност да неће играти утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене ...
Александар Катаи "прескочио" легендарног Рајка Митића Александар Катаи "прескочио" легендарног Рајка Митића
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    11h 50m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    10h 45m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    5h 33m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    6h 39m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 7m
    0