Prijetnje Zvezdi sa Kosova pred meča sa Trepčom

19.09.2019. 20:21
0
IZVOR: Kurir

Voljom žrijeba koji je održan prije dva dana odlučeno je da se u 1/16 finala Kupa Srbije sastanu Zvezda i Trepča iz Kosovske Mitrovice.

Čelnici FS tzv. Kosovo na sve načine pokušavaju da spriječe dolazak crveno-belih u južnu srpsku pokrajinu, pa nakon zvaničnog saopštenja, uslijedilo je i saopštenje sekretara FS tzv. Kosova Erola Saljihua.

– Malo je vjerovatno da će Crvena zvezda igrati na Kosovu. Poslali smo žalbu FIFA i UEFA. Slučaj se razmatra i veoma je osjetljiv.

Poslali smo informacije i zahtjev policiji i carini tzv. Kosova da sprieče njihov ulazak na tzv Kosovo. Ukoliko budu ušli, to će biti propust organa bezbjednosti, poručio je sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova, Saljihu.

Uslijedio je i odgvor sa srpske strane, pa se odmah zatim oglasio i prvi čovjek Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije koji je organizator Kupa Srbije, Miodrag Janković. Moguća je i promjena domaćinstva, te da Trepča putuje u Beograd.

– Mi ćemo da pokušamo sve da se taj meč odigra u zadatom terminu, a pošto je Trepča izvučena na žrebu kao domaćin Crvenoj zvezdi, to realno stvara određene organizacione probleme. Prije svega oko same organizacije utakmice, pa do gostovanja navijača u Zvečanu, što je u ovom trenutku nemoguća misija, poručio je Janković.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Partizan obavijestio javnost da neće igrati utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde Partizan obavijestio javnost da neće igrati utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene ...
Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića Aleksandar Katai "preskočio" legendarnog Rajka Mitića
Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    1h 36m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    14h 13m
    1
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    23h 47m
    1
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    18h 1m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    23h 5m
    1